Facebook email
Widget reacties worden geladen...Gastenboek archief


Naam: Jan Roest en Nel Hilhorst E-mail: petronella.zwanikken@hetnet.nl
Stad: Eemnes Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: 2013-06-20 13:44:37
Bericht:
Afgelopen Maandag avond 17 juni hebben we genoten van Mabels Dream en de gastvrijheid van jullie prachtige gelegen Bluk Het was een mooie zomeravond met een schitterende zonsondergang Lang deze weg onze dank voor deze avond Nel en Jan

Naam: Johan Stuivenberg E-mail: johan-stuivenberg@live.nl
Stad: Hilversum Land: Nederland
Homepage: http://hilversum.abvakabofnv.nl Datum: 2012-12-25 12:10:44
Bericht:
Lieve mensen, Elke keer als ik wandel in het mooie gooi en geniet van de natuur op het voetstappenpad of zo maar een ommetje om, moet ik even stoppen bij jullie om van de gegeven aandacht en de interne verzorging die jullie met liefde geven en dat is te proeven, Dank jullie wel tot spoedig. Johan.

Naam: Emile van Waegeningh E-mail: emilevanwaegeningh@planet.nl
Stad: Huizen Land:
Homepage: http:// Datum: 2012-12-15 22:01:49
Bericht:
Lieve Julia, beste Hans, Graag willen wij jullie bedanken voor het geweldige onthaal en meer dan complete wildbuffet van gisteravond. Wij zouden jullie te kort doen als wij stellen dat het boven verwachting was, maar zelfs een sterrentent had het niet beter gedaan. Dank je wel, namens onze 40+ club en bijbehorende dames.

Naam: Jeanne E-mail: jeanne.chesspot@hetnet.nl
Stad: Amsterdam Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: 2012-09-20 15:28:46
Bericht:
Wat een buitengewoon schitterende webpagina! Ik hoop jullie binnenkort te bezoeken.

Naam: Annette Kraft E-mail: annette.kraft@gmail.com
Stad: Baarn Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: 2011-08-28 11:45:23
Bericht:
Afgelopen week voor 't eerst naar 't Bluk geweest, terwijl ik al ruim 22 jaar in Baarn woon. Wat een verademing en wat een prachtig uitzicht op die bloeiende heide. Het was dus zeker niet de laatste keer. Tot mijn verbazing zag ik echter steeds weer mensen van de hei afkomen die hele bossen heide hadden geplukt. Volgens mij is dit beschermd gebied en mag dat niet eens. Gewoon laten staan dus, van het uitzicht genieten en dan maar foto's maken.

Naam: Niek Edeling E-mail: niek.edeling@han.nl
Stad: Nijmegen Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: 2010-08-31 18:37:02
Bericht:
Bijna 55 jaar geleden betrad ik voor het eerst het seizoenskampeerterrein Bluk met het daarbij gelegen Theehuis (centdrop!). Helaas zie ik in het gastenboek geen enkel teken van die prachtige historie van Bluk... Is de familie Goossens ook geheel vertrokken uit het theehuis?

Naam: Peter E-mail: petersoest007@hotmail.com
Stad: Soest Land: NL
Homepage: http:// Datum: 2010-08-11 13:12:30
Bericht:
Goedemiddag, We komen net terug van een verkwikkend bezoek aan 't Bluk. Een paar keer per jaar strijken we hier neer, na een lekkere wandeing over de heide. Vanwege het zonnige weer konden we nu gelukkig gebruik maken van het mooie terras met uitzicht over de paarse heide. Heerlijke cappuccino en geweldig lekker gebak. Ook de service is attent en top met een koel glaasje water er gratis bij! Voor de hond was er een waterdrinkbak. Jullie weten het de gasten echt naar de zin te maken. Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed; van mij krijgen jullie de titel: terras/zaak van het jaar! Tot snel, groeten Peter

Naam: Rvd E-mail: stuurtip@gmail.com
Stad: Land:
Homepage: http://www.theetuinen.start-overzicht.nl/ Datum: 2010-07-16 13:43:18
Bericht:
Hallo Theetuin 't Bluk. Ik heb jullie site opgenomen op http://www.theetuinen.start-overzicht.nl

Naam: Martin, Sandy en Dux, de Duitse Herdershond E-mail: martin.m.beijer@gmail.com
Stad: BAARN Land: NL
Homepage: http://www.ticken.nl Datum: 2010-05-29 15:56:22
Bericht:
Een paar keer per week wandelen we heerlijk over de Zuiderheide en in de omgeving, waarna we altijd allerhartelijkst worden ontvangen door gastvrouw Julia. Het water staat altijd klaar voor Dux en tot zijn grote plezier krijgt hij altijd wat lekkers van Julia, want die twee hebben iets bijzonders met elkaar. :-)

Naam: ell en oma en meiden E-mail: freebirdy@hotmail.com
Stad: baarn Land: hollandswelvaren ha ha
Homepage: http:// Datum: 2010-04-04 14:36:25
Bericht:
hallo julia en hans en personeel, wat leuk om t gastenboek eens te lezen .gezien mijn oudste dochter nu al 17 jaar is en nu zelf met haar vriendje komt na jaren met oma en mamma te hebben geschommelt vanaf ze klein was en mamma trouwens ook met pappa en mamma . nu is de kleinste spruit van 6 aan de beurt gaan we nog schommelen mamma waar ze lkkre chocomel hebben en ik van oma appeltaart met slagroom krijg .Geweldig , ik hoop nog lang met mijn moeder en mijn meiden te kunnen komen .personeel altijd vriendelijk en zorgzaam dag lieve mensen tot zo ha ha , 1 paasdag 2010 liefs ell ,ellie, jamie en jackie (*Jesse)

Naam: Wampie Bon-Roest E-mail: wampiebon@ziggo.nl
Stad: Bunschoten -Spakenburg Land:
Homepage: http:// Datum: 2010-03-27 14:54:55
Bericht:
Bedankt voor je gastvrije ontvangst afgelopen Woesdag en de heerlijke koffie. De zaak ziet er gezellig en uitnodigend uit en we komen zeker een keer bij jullie eten in de zaak. het herinnert mij aan vervlogen tijden met jullie gezin zomer's op "het Bluk" Groetjes van Theo en Wampie Bon - Roest

Naam: Jeannine E-mail: jeannine.dijkhuis@gmail.com
Stad: Amersfoort Land:
Homepage: http:// Datum: 2010-01-26 10:59:01
Bericht:
Vorige week met prachtig winterweer weer eens op de Larense Hei gewandeld. Het toetje is dan altijd een kopje koffie in 't Bluk. Ook nu weer was de sfeer zo sereen en vredig dat ik me weer op slag gelukkig voelde. Heerlijk! Ook de koolmeesjes en de bonte specht waren van dichtbij te bewonderen. Blijf alstublieft zoals u bent: geen grootse plannen, maar gewoon doen zoals u het altijd deed.Geluk (rijmt...) heeft niet meer nodig. Ook uw webside past helemaal:Eenvoudig, lieflijk en verrassend leuk. Dank u wel!

Naam: Marieke E-mail: rob@van-der-kooij.nl
Stad: Land:
Homepage: http:// Datum: 2009-11-22 09:35:23
Bericht:
Leuke website zeg! Net zo leuk als bij jullie in het Bluk zelf!

Naam: Silvia & Johan E-mail: silvia@springveld.nl
Stad: Velserbroek Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: 2009-03-01 15:38:41
Bericht:
Afgelopen vrijdag (28-2-09) was de laatste dag dat er gebruik gemaakt kon worden van de Blokker-NS dagkaart. De keuze viel op een wandeling van Baarn naar Hilversum-Noord. De gastvrije warme ontvangst, de goedlachse bediening en smakelijk hap hebben ons doen beloven tijdens de bloei van de heide weer terug te komen.

Naam: Guus van Charante E-mail: g_a_van_charante@hotmail.com
Stad: Zoetermeer Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: 2008-10-01 14:54:24
Bericht:
Ik ben met een keer per jaar een vaste en regelmatige bezoeker van het theehuis. Mijn hobby is toerfietsen en mijn favoriete afstand is een tocht van 200 kilometer die een maal per jaar wordt verreden. We starten dan vanuit Den Haag om 7 uur 's Morgens en komen dan rond 11 uur aan bij het theehuis na precies 100 kilometer fietsen. Het theehuis is dan een ware oase op een lange vermoeiende tocht. Altijd zijn we er van harte welkom en de verzorging is uitstekend.

Naam: To-Ingrid E-mail: cji.bonefaas@zonnet.nl
Stad: Woerden Land: Holland
Homepage: http://www.atelieringrid.nl Datum: 2008-08-21 23:50:12
Bericht:
Dank zij mijn broer Hans Bebop heb ik nieuwe inspiratie in en rondom "'t Bluk" ontdekt, inspiratie voor de Kunst, Jazz en Ker.o mijn Berner Sennen. Ode aan Hans en Julia van Theehuis 't Bluk!!! Hartelijke groet, To-Ingrid. Atelier/Galerie "ING".

Naam: Rob van den Bosch E-mail: robvdbosch@hetnet.nl
Stad: Almere
Homepage: http:// Datum: Sat Mar 29 00:16:54 2008
Bericht:

Mijn vorige bezoek was in 2007, toen de hei bloeide. De afgelopen jaren kijk ik elk jaar steeds meer uit naar lente en zomer. Een bezoekje aan 't Bluk staat nu alweer op mijn lijstje van uitjes voor 2008. Ik zie in het gastenboek dat jullie ook 's zomers appeltaart hebben? Anders doe ik het wel met zo'n lekkere dennenkoek.

Naam: Hans Bebop E-mail: h.bebop@speed.a2000.nl
Stad: Hilversum Land: Holland
Homepage: http://www.lionelhampton.nl Datum: Thu Jan 17 13:17:52 2008
Bericht:

Beste Julia en Hans, Wat ben ik blij 't Bluk herontdekt te hebben. Heerlijk de rust die er nu heerst, gezellig de drukke weekeinden, heerlijk het eten, een fantastisch uitzicht over de heide en een ontzettend plezierige bediening. Een pluim voor allen ! Groeten, Hans.

Naam: loes dinger E-mail: loesdinger@wanadoo.nl
Stad: laren nh
Homepage: http:// Datum: Fri Aug 17 09:28:18 2007
Bericht:

wat hebben jullie een leuke website!!!!!!!!!!! waarschijnlijk komen wij a.s.zaterdag een glaasje rose drinken!!!

Naam: claudia de raadt E-mail: claudia de raadt@wxs.nl
Stad: Bussum Land: nl
Homepage: http:// Datum: Thu Jul 5 09:40:14 2007
Bericht:

Gisteren was ons jaarlijks uitstapje naar het Bluk met wat "ouderen" ui Bussum weer een succes. De appeltaart is een aanrader. De website bezocht. Ik moest hardop lachen om dat opwippende kopje. Maar waar kan ik de Jazz informatie vinden?

Naam: Herman E-mail: hejakruis@tele2.nl
Stad: 'tHarde
Homepage: http:// Datum: Fri May 18 19:17:33 2007
Bericht:

Afgesproken voor 2 juni 2007 met onze kinderen en kleinkinderen dan zijn wij 45 jaar getrouwd veel jeugdherinneringen zijn hier voor mij verborgen ,wij hopen op een lekker bakkie koffie met een lekker stuk gebak net als vroeger oja toen was het dennenkoek(wel samen delen met m'n broer)Wij verheugen er ons enorm op na zoveel jaar

Naam: de leeuw E-mail: hggdeleeuw@versatel.nl
Stad: huizen Land: nederland
Homepage: http:// Datum: Sun Apr 29 23:30:05 2007
Bericht:

we zijn er vandaag geweest het was leuk om daar te ziten alleen de bediening vond ik rommelig. we hadden het idee dat ze niet bepaalde tafels hadden ze liepen door elkaar heen. we waren er in jaren niet geweest. groetjes

Naam: Martin Koese E-mail: dubloen1@quicknet.nl
Stad: Hoorn Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: Tue Feb 6 07:20:40 2007
Bericht:

Lieve Mensen, ik ben zeker van plan een keer langs te komen, al was het alleen maar voor de prachtige omgeving, maar ik ben ook nieuwsgierig naar het lekkere eten en andere aantrekkelijke versnapperingen. Belangrijker nog, doe in ieder geval na het lezen van dit bericht Ashton de warme groetjes!! uit Hoorn.... Fam. M. Koese Dubloen 171 1628 RZ Hoorn

Naam: Jeanne en Vanessa E-mail: pcvanhout@hetnet.nl
Stad: Schoorl Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: Mon Jan 22 00:00:54 2007
Bericht:

Hallo medewerkers van 't Bluk, Vandaag (zondag 21.1.07) voor 't eerst bij jullie aangewaaid. Wat een vriendelijke bediening, meteen een stoel regelen voor m'n moeder van 83. Helemaal goed. We hebben een heerlijke kop jachtsoep gegeten.Prachtige ligging, we komen zeker nog een keertje terug. Groetjes, Jeanne en Vanessa en Oma natuurlijk.

Naam: Wim en Marion E-mail: w.kloesews@chello.nl
Stad: Hilversum Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: Sun Jan 7 12:13:10 2007
Bericht:

Hallo Hans en Julia, Als vanouds met een heerlijke wandeling op de hei en dan gezellig even te gaan "blukken". Dat is wat wij op 7 januari 2007 van plan waren. Ook om jullie een heel gelukkig nieuwjaar te wensen en te vragen hoe of jullie vakantie is geweest. Doen we gewoon de volgende week!! Lieve groetjes van Wim en Marion

Naam: juud
Stad: den haag
Homepage: http:// Datum: Wed Dec 27 14:50:23 2006
Bericht:

mooie site hoor!!!!! kunnen er niet wat meer foto's geplaatst worden?? xxjuud

Naam: Toppertje
Stad: Brussel
Homepage: http:// Datum: Tue Aug 22 21:58:27 2006
Bericht:

Onvergetelijke momenten hier beleefd.. 't Bluk zal altijd een bijzondere plek zijn. Ook de natuur is geweldig. Ik hoop hier nog veel mooie momenten mee te mogen maken met de leukste man die ik ooit heb ontmoet!!!

Naam: marian E-mail: noireen@hotmail.com
Stad: amersfoort
Homepage: http:// Datum: Mon Mar 6 09:05:31 2006
Bericht:

mijn moeder fietste toen zij 17 was (zij is van 1925) van baarn naar het bluk om de bestellingen op te nemen. mijn opa had een limonadegazeuzefabriek en een drankhandel. wij komen er nog regelmatig, met of zonder haar. erg leuk.

Naam: Jan Linssen E-mail: prinsen.linssen@hetnet.nl
Stad: Wezup
Homepage: http:// Datum: Mon Jan 9 11:41:32 2006
Bericht:

Vrijdag 6 januari vierde ik met mijn familie mijn verjaardag bij jullie. Heerlijke koffie, thee, gebak, gezellige sfeer door de prachtige locatie en prima service. Alles goed! wij komen graag een keer terug! Bedankt, Jan Linssen

Naam: Annemarieke
Stad:
Homepage: http:// Datum: Wed Nov 9 16:43:17 2005
Bericht:

Het is een mooie site hoor, met al die tierelantijnen. Maar hij navigeert niet makkelijk....

Naam: Frances E-mail: frances@vanwassenaerlaan.nl
Stad: Baarn Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: Tue Sep 20 19:16:56 2005
Bericht:

Vandaag waren we even langs gegaan, maar hoewel het terras vol was was het dicht, nu lezen we dat het op de dinsdag is. We hopen morgenmiddag onze familie uit de VS te verrassen met een bezoekje aan het Bluk. In het begin van de vorige eeuw,- ongeveer 1915 moet het geweest zijn- waren onze grootouders , Anton Eijkholt en Catahrina van Kooten, daar degenen die het theehuisje "runden", helemaal alleen op de stille heide met een aantal bouviers, terwijl onze grootvader ook in Amsterdam werkte. We hebben nog een mooi foto van het Bluk uit die tijd. Onze grootmoeder vond het uiteindelijk toch te stil.... Maar dit mooie plekje zeker voor ons Eijkholts willen we hen niet onthouden... We hopen dat er niets tussen komt.. en dat de zon weer prachtig zal schijnen op de heidevelden.. Vriendelijke groet, Frances Tan

Naam: Irma Meijer-Lieuwma
Stad: Naarden
Homepage: http:// Datum: Sun Sep 11 12:20:13 2005
Bericht:

Namens al mijn collega's, wil ik U hartelijk bedanken voor de heerlijke barbeque, die wij afgelopen vrijdag bij U hebben gehad. De gerechten waren heerlijk en alles zag er zeer verzorgd uit. De bediening was attent en vriendelijk. Gelukkig hebben we buiten kunnen genieten van de natuur en begon het pas aan het eind te regenen! Nogmaals onze dank en tot ziens. Alle medewerkers van van Dalen Sports te Huizen.

Naam: Arnoud & Michiel
Stad:
Homepage: http:// Datum: Sun Mar 27 12:28:21 2005
Bericht:

Rogier, hard werken vandaag! We komen even langs om te kijken...

Naam: Eline E-mail: noa__noa@hotmail.com
Stad: Hilversum Land: Nerdeland
Datum: Sun Feb 13 14:09:37 2005
Bericht:

Lieve Hans en Julia. Nou ik ben vandaag meteen op de site gaan kijken, inderdaad heel erg leuk. Ik wilde even zeggen dat ik het altijd heel erg naar mijn zin heb bij jullie en ik kijk al uit naar juli omdat ik dan vaker kan werken.Tot gauw, knuffel, Eline

Naam: Niek (de afwasser) E-mail: niekvandroffelaar@hotmail.com
Stad: Baarn
Homepage: http:// Datum: Sun Jan 30 14:46:02 2005
Bericht:

Toch even een berichtje naar mijn geliefde baas! Alweer een jaartje ouder maar toch zo fit als een hoentje..! Volgende week neem ik maar weer is een plonsje in de oase van rust! Voor nu... een fijne zondagmiddag..! Niek

Naam: Ton van den Steene E-mail: tvandensteene@yahoo.com
Stad: Almere Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: Sun Dec 12 17:05:23 2004
Bericht:

Beste mensen van het bluk, een erg gezellige site hoor... We konden alleen nog niet iets vinden over feesten en partijen... Misschien iets om ook op de site te zetten? Groetjes

Naam: rogier
Stad:
Homepage: http:// Datum: Thu Sep 2 14:46:38 2004
Bericht:

ouders!!! wat heb ik al veel smerige koffie's gedronken de afgelopen weken!! nog een maandje, dan ben ik weer op 't Bluk te vinden..haha mail snel weer een gezellige update!! (als ik een wat snellere pc kan vinden..) liefs

Naam: theo munnix E-mail: munnix.mjhe@lete.nl
Stad: middelburg Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: Thu Aug 26 12:56:22 2004
Bericht:

Denk nog eens terug aan het oude bluk van voor de brand. Mijn ouders waren 40 jaar getrouwd en wij hebben een grandioos verzorgd feest gehad in bluk.Kan dit iederen aanbevelen. Bluk heeft iets schilderachtigs iets betoverens vooral wanneer het donker is en de maan schijnt. En zeker voor de mensen die ook de omgeving goed kennen.De prachtige heide rondom.Wij zijn daar opgegroeid,waren altijd op de heide te vinden,schaatsten op de wasmeer een eindje verder enz.enz. Bluk was vroeger de stopplaats voor een ijsje als we met onze ouders over de heide fietste van Crailo naar Anna's Hoeve. Bluk zullen wij daarom nooit vergeten Theo Munnix Wijdaustraat 20 4337 VE Middelburg

Naam: adrian Stam
Stad: mijdrecht
Homepage: http:// Datum: Tue Feb 3 21:43:30 2004
Bericht:

hallo Hans en Julia Al vele jaren komen wij (meestal) op zondagmorgen met de honden Buster en Coco. Afgelopen zondag hoorden wij van Chris dat jullie ook op Internet staan met een naar mijn smaak boeiende site. Tino en ondergetekende zitten te genieten van de leuke historie en fraaie foto's en hopenlijk schenkt Julia nog vele kopjes en zal ik Hans nooit meer vragen om kikkerbilletjes in knoflooksaus op de vroege zondagmorgen.

Naam: ter Maat E-mail: j.f.termaat@tiscali.nl
Stad: Hilversum
Homepage: http:// Datum: Tue Dec 9 10:03:25 2003
Bericht:

Wat een geweldig leuke web side. Ik heb nog maar een streven ml. om ook zo'n leuke web side te krijgen voor het Fietsgilde. Veel succes Frits ter Maat

Naam: J.C Bleemink E-mail: orgelman@lycos.nl
Stad: Hilversum Land: Nederland
Homepage: http://wandelaar.com Datum: Sun Aug 17 20:58:17 2003
Bericht:

hallo Julia en hans, ik vind het nog steeds leuk om een glaasje wein te komen drinken als ik toevallig op de hei, wandel. zo als vandaag 17-8-2003 was ik oomk weer is aan het wandelen en toen belande ik weer hier en heb een paar glazen wein gedronken.

Naam: eduard E-mail: emetz@chello.nl
Stad: hilversum Land: nederland
Homepage: http://members.chello.nl/emetz/ Datum: Tue Apr 22 22:17:36 2003
Bericht:

wat was mooie weer 2 paasdag en gingen daar gezellig teras zitten, maar wat was het druk, en druk op hei,maar verder ziet het bluk prachtig erg mooi en ook jullie website ziet er mooie uit zeg voor al als de koffie jufvrouw voor komt, en ook mooie foto`s , alleen ik mis nog team foto van jullie.ps ik heb jullie website aan mijn website toegevoegt, scheelt weer zoeken ;-) en verder wens jullie nog veel succes met deze website en bluk, dat nog staan mag blijven.

Naam: Therese en Rein E-mail: rein@woltz.demon.nl
Stad: Amsterdam Land: NL
Homepage: http:// Datum: Sun Apr 20 13:48:24 2003
Bericht:

Wij vonden het bezoek aan jullie theehuis erg leuk. De site is trouwens zeer geslaagd! Therese en Rein

Naam: Fok Bierlaagh E-mail: fok.bierlaagh@wxs.nl
Stad: laren
Homepage: http:// Datum: Tue Mar 25 00:16:53 2003
Bericht:

Dag Hans en Julia, Fraaie site! Leuk zingend meisje dat zomaar langskomt... Wat een vertrouwde plek is 't Bluk toch. Vernieuwd en toch hetzelfde. Tot binnenkort

Naam: Hjalte Niehorster
Stad: Soest Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: Fri Mar 21 17:41:42 2003
Bericht:

Beste Hans en Julia, Bij deze wou ik jullie ff zeggen dat ik het heelerg naar mijn zin heb als ik bij jullie aan het werk ben. Dat dit maar langzo mag blijven. Hjalte

Naam: Vincent Arler E-mail: info@beukhoreca.nl
Stad: Utrecht Land: Nederland
Homepage: http://www.beukhoreca.nl Datum: Tue Mar 18 16:29:49 2003
Bericht:

Welkom bij de organisatie Beuk Horeca. Wij zijn blij in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

Naam: Floor E-mail: floornieboer@hotmail.com
Stad: Groningen Land: Nederland
Datum: Wed Feb 19 11:31:38 2003
Bericht:

Lieve Hans en Julia, De site ziet er echt super uit, mooi gedaan. Moet zeggen dat ik jullie erg mis en misschien nog weleens terug kom. Heel veel succes met het Bluk en tot snel. Veel liefs Floor.

Naam: Eric Bulten E-mail: e.bulten@hccnet.nl
Stad: Blaricum
Homepage: http://home.hccnet.nl/e.bulten Datum: Sun Jan 19 13:14:00 2003
Bericht:

Prima sight, Hans. Leuke foto's. Vooral die van de (nog) niet afgebrande muzikanten en Mabel's Dream. Helaas staat niet bij die foto's vermeld wie dat zootje ongeregeld eigenlijk zijn. Maar dat is in detail te vinden op mijn homepage.

Naam: hans lommel
Stad: laren
Homepage: http:// Datum: Thu Jan 16 20:01:05 2003
Bericht:

voor informatie over de huisband van 't Bluk; ga naar http://home.hccnet.nl/e.bulten

Naam: Johan Vivie E-mail: info@vanduijnen.nl
Stad:
Homepage: http://www.vanduijnen.nl Datum: Thu Oct 31 02:19:19 2002
Bericht:

Mooie internet site, en een mooi theehuis op een mooie lokatie en de lekkerste koffie van het land. Ga zo door. groeten, Johan (van duijnen)

Naam: Marian
Stad:
Homepage: http:// Datum: Wed Oct 2 22:30:51 2002
Bericht:

Ik ken 't Bluk al vanaf mijn prilste jeugd,al zo'n 40 jaar. Vroeger toen wij op camping "de Heidebloem" stonden wandelden we er geregeld naar toe om zo'n heerlijke dennekoek te kopen. Ze zijn nog steeds erg lekker, en ik kom nu regelmatig met mijn gezin bij 't Bluk. De koffie (met dennekoek) smaakt extra lekker na een wandeling over de hei.Tot gauw.

Naam: albert-jan Hoefnagels E-mail: albert.hoefnagels@wanadoo.nl
Stad: Baarn Land: Nederland
Homepage: http:// Datum: Mon Sep 30 11:32:11 2002
Bericht:

We waren aangenaam verrast door een bezoek aan u theehuis, de ligging is prachtig, de vriendelijkheid van het personeel,daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!.We voelden ons meteen thuis en komen zeker vaker terug om van de ambiance en de natuurlijke omgeving te komen genieten. De site op zich vind ik erg praktisch en overzichtelijk, misschien is het een idee om een maandmenu of een wijn van de maand in te voeren, veel gasten vinden dit bijzonder leuk.Veel succes verder en we komen snel terug.

Naam: HAAN.net E-mail: info@haan.net
Stad: Laren Land: Nederland
Homepage: www.haan.net Datum: Fri Sep 27 16:47:48 2002
Bericht:
Paars als de hei in september, weer een schitterend kunstwerk van Lizemijn Libgott. Hoewel de website is gebouwd met Flash technologie zit er toch een onderhoudssysteem achter. Voor meer informatie betreffende deze website en website design in het algemeen: www.haan.net
Purple as heath in September, a beautiful artwork designed by Lizemijn Libgott. Although it's built as a Flash animation it's connected with a content management system. For more information regarding this website and website design in general, please visit: www.haan.net

Naam: jw.ww E-mail: jw.ww@hccnet.nl
Stad: diemen Land: net over 't randje van 't gooi
Homepage: http://www.ivngooi.nl Datum: 27-Jun-2002 00:48:38
Bericht:

Prachtige site, met een eigenzinnig paars dat vaag doet denken aan de bloeiende heide. Ik kom graag bij 't Theehuis voor een dennenkoek of een pilsje op z'n tijd, of een bak koffie na het fotograferen van die prachtige wasplaten (paddestoelen) in het najaar vlakbij 't Bluk. Bedankt voor alle genoten dagen of uurtjes gastvrijheid op jullie terras, of binnen.

Naam: Reinier Sinaasappel E-mail: rsinaasappel@singerlaren.nl
Stad: Laren Land:
Homepage: http://www.singerlaren.nl Datum: 3-Jun-2002 11:16:42
Bericht:

Bedankt voor je e.amil met je webadres. Zeer de moeite van het bekijken waard, complimenten. Van websurfen op het internet naar zandsurfen op de Zuiderheide is een kleinere stap dan je zou denken. We komen er aan !, mvg Singer Laren

Naam: Rose-Marie Kevenaar E-mail: rose-marie.kevenaar@planet.nl
Stad: Kaatsheuvel Land: Bij de kabouters
Homepage: durf niet die van jullie is te mooi Datum: 2-Jun-2002 23:48:00
Bericht:

Bedankt voor de E-mail tip. Eerst het Bonte Paard en nu het Bluk. Zo wordt het nog een aardige internet familie. Ik kom niet zovaak in Laren, maar zal zeker ook eens bij jullie aankomen. Het menu ziet er lekker uit. Hans en Julia,ik hoop dat jullie nog lang met plezier in het Bluk zullen werken. Groeten van je nicht Rose-Marie

Naam: Lieke E-mail:
Stad: Amsterdam Land:
Homepage: Datum: 8-May-2002 13:14:16
Bericht:

Lieve Hans en Julia Erg leuke site, ik vind t niet te sprookjesachtig hoor. Hoop snel weer eens langs te komen. Groetjes X Lieke

Naam: Frederique E-mail: fhemelaar@hotmail.com
Stad: Uithoorn Land: NederLand
Homepage: Datum: 7-May-2002 22:15:15
Bericht:

Hoi lieve Juul en Hansekind, Wat een geweldige site! Ik wens jullie veel sterke toe met 't Bluk en groetjes aan iedereen!! Heel veel liefs, Frederique

Naam: paul E-mail:
Stad: laren Land:
Homepage: Datum: 4-May-2002 19:37:22
Bericht:

wat een leuke site. ik zou echter de kleuren ietwat "harder" maken! ook zie ik jullie persoonlijke Naam niet! maar verder; zeer practisch en duidelijk. groet paul